1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 100 legjobb pástétom és előétel

Szerkesztő

Kiadó: Sajgó és Társa Bt.
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: A 100 legjobb
Kötetszám: 42
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9266-13-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó5
Pástétomok
Ananászos tyúkpástétom10
Csukapástétom15
Diós fácánpástétom16
Disznótoros húspástétom17
Fogaspástétom tésztában18
Galambpástétom20
Hercegné húspástétom25
Húspástétom tésztában30
Kacsamell pástétom32
Kacsapástétom36
Kacsapástétom tésztában33
Lazacpástétom39
Májpástétom ínyenceknek38
Nyúlcomb tésztában43
Pisztrángpástétom kagylóval49
Sajtos fürjpástétom52
Tőkehalpástétom gombával57
Vaddisznópástétom59
Vegyes kenőmájas64
Zöldségpástétom66
Zselés sonkapástétom65
Galantinok
Csirkemell galantin13
Fogas galantin19
Gombás galantin21
Húsvéti töltike31
Jércegalantin26
Malacgalantin40
Mélytengeri tekercs42
Mogyorós pulykatekercs44
Pulykagalantin50
Szusi tenger gyümölcseivel53
Zöldséges galantin62
Pecsenyék hidegen
Debreceni karaj17
Gyümölcsös csirke24
Hideg bélszín26
Hideg hátszín27
Hideg hátszín másképpen28
Hideg Stefánia28
Ördögpecsenye44
Öreghegyi szűzpecsenye46
Parajos sertéskaraj47
Töltött csirkecomb60
Wellington-bélszín61
Zöldséges fasírozott64
Felfújtak, csőben sültek
Almás cukkini felfújt8
Almás palacsintafelfújt9
Brokkoli csőben sütve9
Burgonyafelfújt12
Csőben sült burgonya14
Darafelfújt16
Fokhagymaszuflé54
Füstölt pisztrángfelfújt20
Körteszuflé38
Lazacfelfújt39
Rákpuding48
Rizsfelfújt51
Sajtos lasange55
Sajtos libamájpuding52
Sajtszuflé55
Tésztafelfújt56
Tökfelfújt58
Lepények
Almás lepény8
Cukkinitorta13
Csípős csibelepény11
Csukalepény14
Gombás húslepény22
Huncut pékné29
Juhtúrós tésztában32
Olaszos lepény42
Parajtorta48
Parasztlepény45
Pulykacomb tésztában50
Töltött bagett58
Túrós lepény59
Zöld lepény62
Zöldséges pisztráng tésztában63
Krémek, habok
Banánhab10
Brokkolikrém12
Eperhab18
Feketekagyló hab19
Gombakrém22
Habkönnyű libamáj24
Húsos gombapuding30
Kacsamáj hab31
Kapribogyós tonhalhab33
Karfiolhab37
Kelpástétom35
Királyrák hab35
Magyaros libamájhab36
Olívakrém40
Padlizsánkrém46
Pisztránghab47
Pulykahab gyümölcskocsonyával51
Sajtkrém54
Tatár bifsztek56
Tojáskrém57
Zellerhab66
Kocsonyák
Halkocsonya23
Kocsonya sertéscsülökből34
Kocsonyás csibefalatok34
Malackocsonya41
Vegetáriánus kocsonya60
A hidegkonyha kiegészítői67
Békebeli receptek71
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv