A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A 100 legjobb vadétel

Szerkesztő

Kiadó: Sajgó és Társa Bt.
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: A 100 legjobb
Kötetszám: 34
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-926-612-4

Tartalom

Előszó3
angolos szarvasgerinc9
Aromás fürjek9
Banános kacsaszeletek10
Citromos vaddisznófej10
Citromos vadliba11
Curry-s vadliba11
Debreceni vaddisznókaraj12
Egyszerű fürjpecsenye13
Erdei szeletek13
Erdélyi őztokány14
Erdőszéli pecsenye14
Fácán császár módra15
Fácán forgónyárson15
Fácán vincellér módra16
Fenyvesalji szarvasleves16
Fogoly zöldborsóval17
Fokhagymás, párolt libacomb18
Frissen sült fácán brokkolival18
Fürj bundás almával19
Fürjtojás-saláta19
Galambleves rántott borsóval20
Gesztenyével töltött vadliba20
Gyümölcsös fürjsaláta21
Gyümölcsös szarvaslapocka21
Gyümölcsös vadpástétom22
Húsleves fácánból22
Ínyenc szarvaskolbász23
Jóllakott fürj24
Kacsacomb kelbimbóval24
Káposztás sült fácán25
Káposztás tésztával töltött kacsa25
Kelkáposztába göngyölt fogoly26
Kertészlány foglya27
Különleges szarvasragu27
Magyaros töltött fácán28
Mazsolás malac28
Mézes libamell29
Nyárson sült vadnyúl29
Nyúl pikáns mártással30
Nyúlragu30
Nyúltokány31
Orjaleves vaddisznóból31
Őzbordák roston32
Őzcomb narancsmártással32
Őzcomb vadász módra33
Őzcsorba33
Őzérmék kaprimártással34
Őzgerinc angolosan35
Őzláb tejszínes gombával35
Párolt őzlapocka36
Provence-i őzcomb36
Rántott vadnyúl37
Részeges fogoly37
Roston sült vadgalamb38
Rostonsült vaddisznó38
Rozmaringos nyúlpörkölt39
Rumos vaddisznócomb39
Spanyol nyúlsaláta40
Szalonka bazsalikomos sajtmártásban40
Szarvas illatos mártásban41
Szarvas-steak vörösbormártással41
Szarvascomb csőben sült karfiollal42
Szarvasnyelv-becsinált43
Szarvaspástétom tésztában43
Szarvaspörkölt44
Szarvasszeletek erdőkerülő módra45
Szép erdészné vacsorája45
Szilvás szalonka46
Tárkonyos őzleves46
Tárkonyos, gombás fogoly47
Tejfölös libaleves47
Tésztasaláta Diána módra48
Töltött fürj48
Töltött nyúl49
Tűzdelt nyúlszeletek49
Tűzdelt őzfilék50
Ünnepi nyúllakoma50
Vaddisznó kolbász51
Vaddisznó vöröskáposztával51
Vaddisznóbordák roston52
Vaddisznóragu erdészné módra52
Vaddisznószegy kéregben53
Vadgalamb birsalmaszósszal54
Vadgalamb Cumberland-mártással54
Vadgalambleves55
Vadgalamb olaszosan55
Vadgalamb póréhagymával56
Vadhasé tükörtojással56
Vadkacsa almával57
Vadkacsa szslonnaköntösben58
Vadkacsacomb zöldséges mártásban58
Vadkacsa-saláta59
Vadlibaleves59
Vadlibacomb pezsgős káposztával60
Vadlibamáj-kocsonya60
Vadmalac óvári módon61
Vadpástétom62
Vagdalt vadnyúlból62
Vendégváró fürjek63
Wellington-szarvasbélszín63
Zöldséges szalonkavagdalt64
Zöldséges vaddisznószeletek65
Mártások vadételekhez
Áfolyazselé66
Barnamártás66
Birsalmaszósz67
Borókamártás67
Borsmártás68
Cumberland-mártás68
Csipkebogyószósz69
Kaprimártás69
Kocsonya fekete ribizliből70
Mártás erdei gyümölcsből70
Meggykocsonya70
Mentás almakocsonya71
Mustármártás71
Narancsmártás72
Rókagomba-ragu72
Rubos barack73
Sajtmártás73
Vadas mártás73
Vargányaszósz74
Békebeli receptek
Dámvadcímer (fartő) angolosan75
Fácánpástétom hidegen75
Fogoly kocsonyában76
Őzszeletek (Cotelette)77
Vaddisznó-filé77
Vadkacsa savanyúan77
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A 100 legjobb vadétel
Állapot:
680 Ft
340 ,-Ft 50
3 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
A 100 legjobb vadétel
Állapot:
680 Ft
470 ,-Ft 30
4 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
A 100 legjobb vadétel A 100 legjobb vadétel

A gerinc enyhén kopott.

Állapot:
680 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba