1.034.843

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ösztönző sikerek

Válogatása www.esettanulmanyok.hu weblapon megjelent sikerekből

Szerkesztő

Kiadó: Dyfon Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 233 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-08-2612-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Köszöntelek kedves Olvasó, és köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy megvásároltad az Ösztönző sikereket. Kérlek engedd meg, hogy tegezőben folytassam, hiszen az agykontrollos társadalomban ez az... Tovább

Előszó

Köszöntelek kedves Olvasó, és köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy megvásároltad az Ösztönző sikereket. Kérlek engedd meg, hogy tegezőben folytassam, hiszen az agykontrollos társadalomban ez az elfogadott.
Az esettanulmányok.hu 2002-ben jött létre azzal a céllal, hogy esettanulmányok gyakorlásához adatbázist biztosítson, valamint alternatív lehetőséget adjon a gyógyulni vágyóknak. Ám az eredeti keretek igen rövid idő alatt szűknek bizonyultak, a honlap olvasóinak sokkal többre volt igénye. Ezért 2003-ban egy intenzív fejlesztést végeztünk, melynek eredménye a lap mai formája lett. Ekkor kerültek a főoldalra a Sikerek. Míg a lap, a fórum belső tartalmát sok kritika éri-érte, a Sikerek korai, szigorú moderálása elég egységes, következetes tartalmat biztosít.
Ebben a könyvben olyan sikereket adunk közre, melyek az esettanulmányok.hu olvasóinak ismerősek lehetnek, hiszen a lap Sikerek rovatában mind olvashatóak. Ám a rendszeres látogatók is találhatnak újat, hiszen 8 év „terméséből" válogattunk - és valószínűleg kevesen lehetnek, akik a kezdetek óta rendszeresen figyelemmel követik a lap működését. De, ha ezek az írások mind megvannak a honlapon, miért adjuk közre könyv formájában is?
Tagadhatatlan, hogy az agykontroll gyakorlóinak legerősebb motivációja a siker. Ezen keresztül érzik meg valójában az elme erejét. A saját sikerekhez nagy segítséget adhat, ha mások tapasztalatait is megismerjük. Nem biztos, hogy ezek azonnal érvényesülnek a napi gyakorlatban, de gondolatébresztőnek, biztatásnak mindenképpen hasznosak.
A közel tíz év alatt felhalmozott tartalmat átolvasni szinte lehetetlen. Ha csak a Sikerek menüpont 2500 bejegyzésére gondolok, a teljes anyag átolvasásához több napra lenne szükség. Emellett a fórum több, mint százezer bejegyzése olyan mennyiségű információ, amit gyakorlatilag lehetetlen átolvasni. Ezért találtuk ki, hogy a sikereket témakörönként rendezve, véletlenszerűen válogatva, harmincasával adjuk közre. Ez könnyíti a használatot, de egy dolgot nem old meg - nem mobil, nem juthatsz hozzá a tartalomhoz bárhol, bármikor. Vissza

Tartalom

Bevezetés 7
Egészség 13
Anyagi helyzet 79
Életmód 113
Párkapcsolat 149
Tanulmányok 177
Egyéb 203
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ösztönző sikerek Ösztönző sikerek Ösztönző sikerek

A lapélek és néhány lap foltos.

Állapot:
3.580 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba
konyv