1.114.188

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Torten & Feingebäck

Fordító
Köln
Kiadó: Könemann
Kiadás helye: Köln
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le cordon bleu - Die Schule für den Gourmet
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 3-8290-0588-1
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

LE CORDON BLEU DIE SCHULE FÜR DEN GOURMET Die bei Hobby-Köchen wie Profis beliebte Gourmetschule prásentiert Ihnen eine Auswahl erlesener Rezepte, mit denen Sie köstliche Gerichte ohne viel Aufwand auf den Tisch zaubern können. Die einzelnen Arbeitsschritte werden ausführlich beschrieben und sind leicht nachvollziehbar, so daB gute Küche nicht lánger das Geheimnis erfahrener Köche bleibt. Die CordonBleu-Gerichte gelingen garantiert und machen SpaB. Le Cordon Bléu: Törten & Feingebáck Törten & Feingebáck stellt zeitlose Klassiker vor, die in den Küchen der Cordon-Bleu-Schule ihre ganz besondere <3 Ausprágung erhalten habén. Backen Sie gerne mit frischen Früchten oder lieber mit Schokolade und Cremefüllungen? In diesem Buch findet sich für jeden Geschmack etwas. Ob Schokoladen-Éclairs oder die Brioche-Pflaumen-Torte, dank der leicht verstándlichen Anleitungen' unserer Chef-Konditoren wird die Zubereitung dieser Leckereien zum Vergnügen.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem