1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mit főzzünk ma?

Főzzük ki együtt újra! - 100 legjobb recept a Mit főzzünk ma? műsorából

Szerző
Fotózta

Kiadó: MediaM
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 159 oldal
Sorozatcím: Európa és a világ ízei - magyarul
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN: 963-219-217-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nincs annál nagyobb öröm egy könyv szerzője számára, mint ha felkérik a folytatásra. A főzzük ki együtt! megjelenése utánozhatatlan boldogság volt számomra, hiszen az az érzés, amikor az ember az... Tovább

Előszó

Nincs annál nagyobb öröm egy könyv szerzője számára, mint ha felkérik a folytatásra. A főzzük ki együtt! megjelenése utánozhatatlan boldogság volt számomra, hiszen az az érzés, amikor az ember az első megjelent könyvét kézbe veszi... nos, nem is találok rá szavakat. A második pont a felkérés: mert ez azt jelenti, volt értelme az első könyvnek, hiszen Önök, kedves olvasók és konyhában szorgoskodók úgy ítélték, szükség van Tóth Endre receptjeire.
Mi mást tehettem volna: minden tudásomat latba vetve összeállítottam a Mit főzzünk ma? könyvet, ami csokorba gyűjti a televízióműsor legjobb receptjeit. Nagyszerű érzés volt, hogy sokszor találkozott az ízlésünk, mert ezek a receptek nemcsak szerintem a legjobbak, Önök is annak ítélték őket. Megpróbáltam röviden összefoglalni a bennem munkáló gondolatokat, amikor nekifogtam ennek a kis bevezetésnek, íme az eredménye:
„Vannak kifejezetten elméleti tudományok, a szakácsművészetben azonban a legjobb mesteriskola a gyakorlat. De ebben a művészetben benne van a tudomány is: a kísérletező kedv, ami pedig az emberek többségére jellemző. Lustaságból persze könnyen lehet nemet mondani a sütés-főzésre. A helyzet azonban egyszerű: a gyakorlati mesterszakácsnak a konyhában a r helye, ahol taníthat. És nem lehet más vágya, minthogy tanuljanak tőle!"
Nos, talán legyen ez a végszava a bevezetésnek, hogy mihamarabb nekiláthassanak Önök is a gyakorlatnak, fussanak végig a recepteken, és persze próbálják ki őket mihamarabb. Azt csak a büszkeség mondatja velem, hogy ha sikeres lett az étel, kínáljanak meg másokat is, ahogyan én is teszem azt nap mint nap.
A legvégére talán csak annyit: csudajó érzés, amikor visszatérő vendéggel találkozom, aki magabiztosan ül az asztalhoz, mondván, nincs kétségem, hogy nagyszerű ebéddel vagy vacsorával várnak. Kívánom, hogy Önök is megismerhessék ezt az érzést! Vissza

Tartalom

Sajtok a konyhában - ezerféleképp feldolgozva 8
Érdekes és egzotikus alapanyagok 38
Hagyományos ételeink kicsit másképp 60
Zöldségekkel színesítve 82
Vendégekre rákészülve 118
Háttérlexikon 146

Tóth Endre

Tóth Endre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tóth Endre könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mit főzzünk ma? Mit főzzünk ma? Mit főzzünk ma? Mit főzzünk ma? Mit főzzünk ma?

A borító sarkai kopottak.

Állapot:
2.940 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
konyv