A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szakácsművészet bibliája

Több mint 200 egyszerűen elkészíthető finomság receptje

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 320 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 963-369-968-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szakácsművészet bibliája nagyszerű segítséget nyújt azoknak a kezdő szakácsoknak, aki nem tudják, hogyan fogjanak hozzá a főzéshez. A receptek között szinte mindenféle étel leírását megtaláljuk - étvágygerjesztőkét, marha- és sertéshúsokét, szárnyasokét, halakét, zsírmentes ételekét, kenyerekét és édességekét.
Ezenkívül könyvünk valamennyi fejezetének elején részletes tájékoztatót olvashatunk az előkészületekről, a főzésről, a sütésről és a tárolásról. Mindezek mellett egyes recepteknél még további hasznos tanácsokkal találkozunk. E mesés szakácskönyv segítségével pillanatok alatt készíthetünk ízletes ételeket.

Tartalom

A vendégvárás fortélyai4
Egyszerű előételek6
Húsételek38
Marha- és sertéshúsok42
Szárnyashúsok86
Csábító szárnyasok90
A tenger gyümölcsei130
Egyszerű hal- és kagylóételek132
Zsírszegény konyha168
Könnyű vacsorák170
A kenyérsütés alapjai206
Házilag sütött kenyérfélék208
Köretek236
Ínycsiklandó köretek240
Csábító édességek264
Különleges finomságok268
Tárgymutató310
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv