1.034.667

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

10 éves a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének Fotóművészeti Tagozata 1996-2006

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN: 963-866-674-9
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Jubileumhoz érkeztünk: 10 évesek vagyunk - a tagozat és a Fotószalonok is. Egy szebb, „komolyabb" kiadvánnyal, könyv formátumú katalógussal ünnepelünk. Kezdeti próbálkozásunk, rábírni tagjainkat,... Tovább

Előszó

Jubileumhoz érkeztünk: 10 évesek vagyunk - a tagozat és a Fotószalonok is. Egy szebb, „komolyabb" kiadvánnyal, könyv formátumú katalógussal ünnepelünk. Kezdeti próbálkozásunk, rábírni tagjainkat, hogy a mindennapi munka mellett készült kiállítási képeiket a MAOE keretein belül is bemutassák, mára egész jól működik. Ez az album teljesen rendhagyó, hiszen nem az aktuális 10. Fotószalon képeit tartalmazza, hanem egy válogatást a művészek eddig beadott munkáiból. Görbe tükör, vagy csiszolt velencei? Azt hiszem, a bemutatott oldalak híven tükrük az egyesület fotós tagságának sokszínűségét és kvalitásait. Két éve, amikor „Füles Mester" átvette a vezetést, azt ígérte, szigorúbb lesz, mint én. Nem könnyű és nem is cél homogén oldalakat Összerakni. A tagozat érett művészekből áll, más-más alkotói módszerekkel, ízlésvilággal, -és épp ettől érdekes.
Az előző kilenc év előszavaiból egyik idézettet tudom találóan megindokolni munkánk értelmét: szavakkal is el tudnám mondani élményeimet, nem kellene fényképezőgépet hurcolnom magammal." (Lewis Hine)
Módos Gábor Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv