1.034.850

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házi sütemények

Krémesek, piskóták, kelt tészták

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 34 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-5964-81-9
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ajánlás
Napjainkban egyre több szakácskönyv jelenik meg a könyvesboltokban. Sokszor nem is tudjuk, hogy melyiket emeljük le a polcról, de általában azt választjuk, amelyikben színes képek... Tovább

Előszó

Ajánlás
Napjainkban egyre több szakácskönyv jelenik meg a könyvesboltokban. Sokszor nem is tudjuk, hogy melyiket emeljük le a polcról, de általában azt választjuk, amelyikben színes képek szemléltetik a süteményeket. Hazavisszük, belelapozunk, kiválasztunk egy tésztát, és rájövünk, hogy nem fogjuk tudni megsütni. Ugyanis a receptek nem veszik figyelembe a nálunk beszerezhető nyersanyagokat.
Én is vásároltam már olyan süteményes könyvet, amelyből alig tudtam néhány receptet elkészíteni, ennek egyik oka az volt, hogy olyan alapanyagok kellettek hozzá, amelyek sehol nem kaphatók. A másik, hogy nem volt leírva, mennyi ideig és hány fokon süssem a tésztát, mekkora méretű tepsire írták a hozzávalókat, milyen lisztet használjak, stb...
Elsősorban ezek a kérdések késztettek arra, hogy elkészítsem ezt a könyvet. Másodsorban pedig, hogy imádok sütni, nagyon szeretem enni a süteményeket, és évek alatt rengeteg receptet összegyűjtöttem, kipróbáltam és ha kellett, változtattam a hozzávalók arányán vagy a sütési időn. Néhány süteményt többször is elkészítettem, mire tökéletesen sikerült. A recepteket részletesen, lépésről lépésre, közérthetően írtam le, feltüntetve a sütési időt, a hőfokot (villanytűzhelyre vonatkozóan), a tepsiméteretet, és a végén hasznos tanácsokat, ötleteket adtam a sütés még könnyebbé tételéhez. Vissza

Tartalom

Ajánlás4
Sütési tanácsok5
Túrós-meggyes6
Mézestekercs8
Túrós kocka10
Somlói galuska12
Almás palacsinta14
Szilvás lepény16
Mézes krémes18
Diós linzer20
Házi krémes22
Diós-mákos24
Kata szelet26
Almás tészta28
Részeg szelet30
Joghurttorta32
Mandulás kocka34
Sárgatúró36
Mézes tészta38
Raffaello40
Lekváros aranygaluska42
Pozsonyi kifli44
Tiramisu46
Csokiskarika48
Túrós béles50
Almás krémes52
Házi sóskifli54
Kekszes rúd56
Pálmalepény58
Csokis kalács60
Rizskó62
Sajtos kifli64
Stefánia torta66
Mazsolás kalács68
Epertorta70
Göngyölt linzer72
Barackos torta74
Madártej76
Krumplis fánk78
Mandulás almatorta80
Lángos82
Képviselőfánk84
Szalalkális tészta86
Babapiskótás88
Kókuszkocka90
Diós muffin92
Krumplis pogácsa94
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv