1.035.098

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Borsod-Abaúj-Zemplén megye válogatott történeti irodalma

1981-1982/Kézirat

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Borsod-Abauj-Zemplén megyei Levéltár
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. Megjelent 300 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

BEVEZETÉS
A bibliográfia a Borsodi Levéltári Évkönyv IV. kötetének megjelenése óta a megye mai közigazgatási területének történetéről, illetve történeti segéd- és rokontudományok köréből... Tovább

Előszó

BEVEZETÉS
A bibliográfia a Borsodi Levéltári Évkönyv IV. kötetének megjelenése óta a megye mai közigazgatási területének történetéről, illetve történeti segéd- és rokontudományok köréből nyomtatásban közzétett, helyi vonatkozású irodalmat válogatva tartalmazza.
Az anyaggyűjtés forrásául a Magyar Nemzeti Bibliográfia Könyvek kéthetente megjelenő füzetei, kiadói könyvjegyzékek, a könyvesbolti forgalomban nem kerülő művekről összeállított tájékoztatók, valamint a miskolci megyei könyvtárba kötelespéldányként érkező könyvek és periodikumok szolgáltak.
A cikkeket a bibliográfia témája szempontjából figyelembe vehető teljes magyar folyóirattermés, valamint a központi és helyi napilapok rendszeres figyelésével gyűjtöttük össze. A sajtófigyelésben való közreműködésért köszönet illeti a miskolci megyei könyvtár kollektíváját.
Csak azokat a periodikumokat és könyveket vettük figyelembe az anyaggyűjtés során, amelyek 1982. december 31-ig megjelentek. Az ettől később megjelent, de 1982-es megjelenési évet feltüntető műveket és minikönyveket nem tartalmazza a bibliográfia. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv