kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Parázs Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 196 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 11 cm |
| ISBN: | 963-85-806-0-7 |
| Bevezető | 7 |
| Kirándulásra készültünk! | 8 |
| Milyen legyen a hátizsák? | 9 |
| Mit tartalmazzon a felszerelés? | 10 |
| Mi legyen az elemózsia? | 11 |
| Mosogatás a szabadban | 12 |
| Tűz, víz | 13 |
| Kerékpáros túrázók figyelmébe | 16 |
| Vízi túrára fel! | 18 |
| Szabadtéri sütés-főzés | 21 |
| A nyárs | 21 |
| A rostély | 23 |
| Bogrács | 24 |
| Tepsi, serpenyő | 25 |
| Az agyag | 26 |
| A fólia | 27 |
| A kő | 28 |
| Előkészületek a sütés-főzéshez | 29 |
| Ételízesítők | 30 |
| Ízesített vajak | 31 |
| Fűszerezett olajok | 37 |
| Ételleírások | 41 |
| Szendvicsek, hideg falatok | 41 |
| Levesek | 52 |
| Zöldséglevesek | 53 |
| Gyümölcslevesek | 64 |
| Erőlevesek | 67 |
| Egytálételek | 69 |
| Leves jellegű egytálételek | 70 |
| Gyors egytálételek | 83 |
| Pörköltek, paprikások | 90 |
| Párolt ételek | 105 |
| Süssünk nyárson | 110 |
| Szalonnasütés | 110 |
| Aprónyársak | 113 |
| Egybesültek nyárson | 120 |
| Rostonsültek | 124 |
| Hússzeletek roston sütve | 124 |
| Vagdalt húsok roston | 133 |
| Roston sült halak | 138 |
| Roston sült szárnyasok | 140 |
| Agyagban, hamuban, fóliában sült ételek | 141 |
| Kövön sütött ételek | 149 |
| Tepsiben, serpenyőben készített ételek | 153 |
| Tésztaételek | 159 |
| Meleg tészták | 160 |
| Hideg tészták | 169 |
| Mártások | 171 |
| Saláták | 178 |
| Salátaöntetek | 179 |
| Csemegék | 184 |
| Gyümölcsös édességek | 186 |
| Irodalom | 191 |
| Betűrendes mutató | 193 |