A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az ételkészítés technológiája II./2. (töredék)

Tankönyvpótló jegyzet/Kézirat gyanánt/Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola

Szerző
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 358 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat gyanánt. Töredék kötet. Tankönyvi száma: KG-165.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Az étkezés gerincét a húsételek alkotják, mindennapi ételsoraink főfogása a húsétel. Húsételeink közkedveltek és megszámlálhatatlan változatban készülnek. A hús egyik... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Az étkezés gerincét a húsételek alkotják, mindennapi ételsoraink főfogása a húsétel. Húsételeink közkedveltek és megszámlálhatatlan változatban készülnek. A hús egyik legfontosabb fehérje forrásunk, ezenkívül számos más, a táplálkozás szempontjából fontos anyagokat tartalmaz - ezért a húsételek készítése rendkívül fontos feladat." Vissza

Turós Emil

Turós Emil műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Turós Emil könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv