Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

971.746

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a 4000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ágnes története

Elbeszélés fiatal lányok számára

Szerző
Grafikus

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: K. Sávely Dezső fekete-fehér egész oldalas rajzai illusztrálják a könyvet. Nyomatta: Hornyánszky Viktor R.-T.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A vonat sípolt, meglassította menetét, aztán egy nagyot, éleset füttyentett és megállt a balatonligeti kis állomásnál. Egyetlen utas szállott ki egy másodosztályú kocsiból.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A vonat sípolt, meglassította menetét, aztán egy nagyot, éleset füttyentett és megállt a balatonligeti kis állomásnál. Egyetlen utas szállott ki egy másodosztályú kocsiból. Októberben már nem szoktak fürdővendégek érkezni.
A vonat azonnal továbbment s az utas ott maradt egyedül a sötét, alig világított pályaudvaron.
Körül se nézett, mint aki jól ismerős mindennel s fölkapva kis kézipodgyászát, melyet az előbb maga mellé tett le a földre, nem a rendes kijárat felé ment, hanem a belső oszlopos kis folyosón végig s bekopogtatott az egyik még kivilágított ablakon.
A bent ülő vasúti tiszt, aki éppen most készült mindent bezárni - mert reggelig nem érkezik több vonat - föltekintett, aztán gyorsan kinyitotta az ajtót.
- Nini, maga az, kedves doktor úr - szólt örvendezve s megrázta a fiatalember kezét. - A sötétben nem is vettem észre, hogy maga szállt le a vonatról! Nos, hát hogy sikerült a promotio?
- Köszönöm, szép volt - megvolt - csekély négyesztendei késedelemmel - felelt a fiatalember egy kis el nem titkolható keserűséggel.
A vasúti tiszt legyintett a kezével.
- Többen is vagyunk így ezzel, doktor úr. Még jó, akinek csak négy esztendeje veszett el az életéből és nem az egész fiatal élete, mint az én szegény Miklós öcsém - és még ezren vagy ezren meg ezren... Mos és mit határozott? Itt telepszik meg nálunk? Vissza

Tutsek Anna

Tutsek Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tutsek Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ágnes története Ágnes története Ágnes története Ágnes története Ágnes története Ágnes története Ágnes története

A borító, a lapélek és néhány lap foltosak, a címlapon ajándékozási bejegyzés található. A borító élei és sarkai sérültek.

Állapot:
4.380 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba