1.035.090

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az ételkóstoló

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Kulinária Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 351 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-86952-4-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ugo, a szegény sorsú, toszkánai parasztfiú egy szerencsés - vagy éppen balszerencsés - véletlen folytán Federico herceg szolgálatába lép: az éppen most megüresedett ételkóstoló tisztségét bízzák rá. Ettől kezdve állandó félelemben él, hiszen a reneszánsz Itáliában mindennaposak a halálos mérgezések, akár politikai, akár szerelmi ügyekről van szó. Ám Ugo rendkívül szorgalmas, és tanulni vágyása, józan esze miatt egyre magasabbra emelkedik az udvarban. Nemsokára a herceg bizalmasa lesz, és elkíséri őt háztűznéző útjára Firenzébe, ahol akkoriban számos zseniális művész, többek közt Michelangelo is dolgozik. Bár feleséget nem találnak a hercegnek, építészeti és művészeti tervekkel érkeznek vissza, és hamarosan megkezdődnek a munkálatok Corsoliban, Federico herceg udvarában.
Az izgalmas, sokszor kacagtató történet, tele intrikával és szenvedéllyel, magával ragadóan enged bepillantani a korabeli társadalom szokásaiba, mindennapjaiba és ételeibe - igazi időutazás a 16. századi Itáliába.

Ugo Di Fonte

Ugo Di Fonte műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ugo Di Fonte könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az ételkóstoló
Állapot:
2.710 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba
konyv