1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Matematika

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 101 oldal
Sorozatcím: Tantárgyi bibliográfiák gimnáziumi sorozat
Kötetszám: 6
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ebben a bibliográfiában azokat, a könyveket soroljuk fel, rövid ismertetőkkel együtt, amelyeket a gimnáziumi matematikaoktatás során a tanár felhasználhat arra, hogy egyrészt felkeltse a diákok... Tovább

Előszó

Ebben a bibliográfiában azokat, a könyveket soroljuk fel, rövid ismertetőkkel együtt, amelyeket a gimnáziumi matematikaoktatás során a tanár felhasználhat arra, hogy egyrészt felkeltse a diákok érdeklődését a matematika iránt, másrészt a tehetséges, matematika iránt jobban érdeklődő tanulók számára olyan műveket ajánljon, amelyekből ismereteiket elmélyíthetik, sőt jelentősen ki is bővíthetik. A bibliográfia nem tart igényt a teljességre. Lehetnek, és bizonyára vannak is olyan, a gyakorlatban jól bevált könyvek, amelyek kimaradtak a felsorolásból. A használóktól szívesen vesszük az ilyen irányú bírálatot.
Nem szerepel a felsorolásban a Középiskolai Matematikai Lapok, mert természetesnek vesszük, hogy ezt a folyóiratot minden tanár ismeri és ajánlja is tehetséges diákjai számára.
Nem soroltuk fel azokat a könyveket sem, amelyek kézikönyvként minden könyvtárban rendelkezésre állnak, így például a "Természettudományi lexikon"-t, a "Kultúra világa" c. sorozat ide vágó kötetét. Vissza

Tartalom

Előszó 1
1. osztály 5
2. osztály 25
3. osztály 45
4. osztály 67
Címmutató 91
Névmutató 95
Tárgymutató 99
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv