kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kossuth Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 106 oldal |
| Sorozatcím: | Sütés-főzés |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Előszó | 3 |
| A sütés-főzés tanításának fontosabb elvei | 5 |
| A sütés-főzés módszerei | 9 |
| A levesek | 9 |
| A mártások | 19 |
| A főzelékek | 24 |
| A köretek | 33 |
| A saláták | 39 |
| A tojásételek | 45 |
| A tej- és tejtermékételek | 49 |
| A gombás ételek | 54 |
| A halételek | 58 |
| A húsételek | 62 |
| A belsőségételek | 74 |
| A szárnyasételek | 77 |
| A vad-és vadszárnyasételek | 81 |
| A hidegkonyha | 85 |
| Tészta-, édesség-, gyümölcskészítmények | 88 |
| Az étrend-összeállítás | 94 |
| Néhány javaslat az étrend-összeállításhoz évszakonként, alkalmanként | 96 |
| A terítés | 104 |