1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Wheat in a Global Environment

Proceedings of the 6th International Wheat Conference, 5-9 June 2000, Budapest, Hungary

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kluwer Academic Publishers
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 786 oldal
Sorozatcím: Developments in Plant Breeding
Kötetszám: 9
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 0-7923-6722-7
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. További grafikus a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

DEVELOPMENTSIN PLÁNT BREEDING WHEAT IN A GLOBAL ENVIRONMENT PROCEEDINGS OF THE 6™ INTERNATIONAL WHEAT CONFERENCE, 5-9 JUNE, 2000 BUDAPEST, HUNGARY Z.BEDÖANDL. LÁNG (EDS.) The book comprises the proceedings of the 6th International Wheat Conference. Leading scientists from different parts of the World reviewed the main results of wheat improvement in the 20th century, and discussed the new challenges for the future to increase the stability of the world's wheat production and to keep pace with the population increase. The topics debated cover breeding and genetics, new ways of quality research, breeding for abiotic and biotic resistance, sustainable wheat production, germplasm development and exchange, and the importance of international cooperation. The impact of biotechnology is discussed by outstanding representatives of the priváté and public research sectors. This book provides an opportunity for wheat scientists interested in global trends in wheat improvement to obtain an... Tovább

Fülszöveg

DEVELOPMENTSIN PLÁNT BREEDING WHEAT IN A GLOBAL ENVIRONMENT PROCEEDINGS OF THE 6™ INTERNATIONAL WHEAT CONFERENCE, 5-9 JUNE, 2000 BUDAPEST, HUNGARY Z.BEDÖANDL. LÁNG (EDS.) The book comprises the proceedings of the 6th International Wheat Conference. Leading scientists from different parts of the World reviewed the main results of wheat improvement in the 20th century, and discussed the new challenges for the future to increase the stability of the world's wheat production and to keep pace with the population increase. The topics debated cover breeding and genetics, new ways of quality research, breeding for abiotic and biotic resistance, sustainable wheat production, germplasm development and exchange, and the importance of international cooperation. The impact of biotechnology is discussed by outstanding representatives of the priváté and public research sectors. This book provides an opportunity for wheat scientists interested in global trends in wheat improvement to obtain an insight into this period of change when both classical and new methods can contribute to breeding efforts and sustainable production systems. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Wheat in a Global Environment Wheat in a Global Environment Wheat in a Global Environment Wheat in a Global Environment Wheat in a Global Environment

A borító széle enyhén sérült.

Állapot:
80.000 Ft
40.000 ,-Ft 50
200 pont kapható
Kosárba
konyv