864.588

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kérem, röviden!

Beszélgetés Karel Hvízdalával, feljegyzések, dokumentumok

Szerző
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 451 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9752-24-5

Fülszöveg

A volt csehszlovák, majd cseh köztársasági elnöknek, az 1989-es bársonyos forradalom és a Charta 77 ellenzéki mozgalom legendás alakjának, a világban ma is nagy tekintélyű író-politikusnak a könyve igazi irodalmi és politikai szenzáció.
A Kérem, röviden!-ben Havel önmagát állítja a nagypolitika és a mindennapi lét színpadára, de nem ölt jelmezt, nem tesz fel maszkot, valódi arcát és valódi énjét mutatja meg. Beavat leghétköznapibb, személyes problémáiba, árnyalt gondolkodásmódjába, betekintést enged a kulisszák mögé, a világpolitika és a provinciális kicsinyesség boszorkánykonyhájába. Közben egészen közelről megismerjük őt magát: az örökké lépkedő, első pillantásra tétova, ám valójában vasakaratú, hihetetlen lelkierővel rendelkező, állhatatos embert és politikust, aki látszólag csetlik-botlik, ám teljesítményével a politikának nevezett nagy színjáték minden szereplőjét és nézőjét lenyűgözi.

Václav Havel

Václav Havel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Václav Havel könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kérem, röviden! Kérem, röviden!

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
2.900 ,-Ft
26 pont kapható
Kosárba