| Szarvas | 8 |
| Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel | 10 |
| Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással | 11 |
| Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel | 12 |
| Szarvasborjúszelet leveles tésztában | 14 |
| Szarvasfilé dióval és meggyel | 15 |
| Szarvasfilé mogyorókéregben | 16 |
| Szarvascomb csőben sült burgonyával | 18 |
| Szarvasfilé leveles tésztában | 19 |
| Szarvasragu | 20 |
| Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal | 22 |
| Vadragu ginnel ízesített tejszínben | 23 |
| Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu | 24 |
| Szarvassteak cukorborsóval és almamártással | 26 |
| Őz | 28 |
| Őzcomb cukorborsóval és almamártással | 30 |
| Lencseleves őzhússal | 31 |
| Őztokány | 32 |
| Őzlapocka | 32 |
| "Hubertus" őzcomb | 34 |
| Őzcomb mazsolás mártással | 35 |
| Őzérme sajttal és almás burgonyával | 36 |
| Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással | 38 |
| Őzhússal töltött krokett | 40 |
| Őzérme földiszeder-mártással | 41 |
| Sült őzhát mángoldköntösben | 42 |
| Nyúl és társai | 46 |
| Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval | 48 |
| Nyúlsaláta erdészné módra | 49 |
| Nyúlfilé meggyes rizzsel | 50 |
| Nyúlpecsenye | 52 |
| Nyúlgerinc laskagombával | 53 |
| Nyúlgerinc spanyol módra | 54 |
| Nyúlpecsenye diómártással | 56 |
| Nyúlragu barna tinóruval | 57 |
| Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval | 58 |
| Nyúlfilé leveles tésztában | 60 |
| Nyúlláb földiszeder-mártásban | 62 |
| Nyúlfilé aszalt szilvával | 62 |
| Nyúl paradicsommártásban | 64 |
| Üreginyúl almamártásban | 66 |
| Üreginyúl majoránnamártásban | 68 |
| Üreginyúlcomb olívamártásban | 69 |
| Üreginyúlragu | 69 |
| Üreginyúl kókuszmártásban | 70 |
| Párolt üreginyúl | 72 |
| Csőben sült gombás nyúlragu | 73 |
| Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban | 74 |
| Üreginyúlpecsenye | 76 |
| Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival | 77 |
| Nyúlfilével töltött mángoldtekercs | 78 |
| Üreginyúl lencsével | 80 |
| Üreginyúl római tálban elkészítve | 81 |
| Vadszárnyas | 82 |
| Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal | 84 |
| Vadkacsafilé szalonnaköntösben | 86 |
| Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal | 88 |
| Vadkacsamell birsalmakompóttal | 90 |
| Vadkacsa Calvadosban | 91 |
| Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával | 92 |
| Fogoly almás káposztán | 94 |
| Fogoly gesztenyepürével | 95 |
| Párolt fogoly | 96 |
| Töltött fácán | 98 |
| Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével | 99 |
| Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb | 100 |
| Fácán káposztalevélen | 102 |
| Fácánmell lencsével | 103 |
| Vaddisznó | 104 |
| Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával | 106 |
| Vadmalackotlett sörmarinádban | 107 |
| Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával | 108 |
| Vaddisznóhús cukkinikrémmel | 110 |
| Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával | 112 |
| Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval | 114 |
| Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel | 115 |
| Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal | 116 |
| Tanácsadó | 118 |
| Szőrmés vad | 119 |
| Szárnyas vad | 120 |
| A vad előkészítése | 120 |
| A vadhús bardírozása | 121 |
| A vadhús marinírozása | 121 |
| Vadas fűszerek | 122 |
| A nyúl feldarabolása | 122 |
| Felszeletelés | 122 |
| A vadszárnyas dresszírozása | 122 |
| A vadszárnyas bardírozása | 123 |
| Vadhús a táplálkozásban | 123 |
| Fagyasztott vadhús | |