kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 102 oldal |
| Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-7015-13-2 |
| Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér ábrával. |
| Vadászat az emberiség történetében | 3 |
| Történeti áttekintés | 3 |
| A vadhús helye a táplálkozásban | 5 |
| Nagyvadak | 5 |
| Vadak, vadszárnyasok feldolgozása | 15 |
| A nagyvadak átvétele | 15 |
| Vadhúsok kezelése, tárolása | 15 |
| Fagyasztott húsok felengedtetése | 16 |
| Nyúzás | 16 |
| Vadhúsok részekre bontása, osztályozása, feldolgozása | 17 |
| Vadszárnyasok elsődleges konyhai feldolgozása | 20 |
| Vadsertéshúsból készíthető ételek | 23 |
| Szarvashúsból készíthető ételek | 34 |
| Őzből készíthető ételek | 41 |
| Dámvad, muflon | 49 |
| Vadnyúlból készíthető ételek | 50 |
| Vadszárnyasokból készíthető ételek | 61 |
| Fácánból készült ételek | 61 |
| Fogolyból készíthető ételek | 73 |
| Egyéb vadszárnyasokból készíthető ételek | 80 |
| Az 1984. évi Szakácsolimpia díjnyertes vadreceptjei (Mesterszakácsok Receptkönyve eredeti receptjei) | 91 |
| Mártások, köretek és egyéb ételkiegészítők | 94 |
| Vadászati tilalmi idők | 100 |
| A szerző megjegyzése | 101 |
| Felhasznált irodalom | 102 |