| Kiadó: | Aquila Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 76 oldal |
| Sorozatcím: | Ízek világa |
| Kötetszám: | 8 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-679-403-0 |
| Vadas pác 1. | 5 |
| Vadas pác 2. | 5 |
| Vadas pác 3. | 6 |
| Töltött vadgalamb | 6 |
| Káposztás fácán 1. | 7 |
| Ínyenc fácánpecsenye | 8 |
| Fogolybecsinált | 8 |
| Fogoly szalonnában sütve | 9 |
| Párolt vadkacsa tejfölösen | 9 |
| Töltött vadkacsa | 10 |
| Nyúlpaprikás | 11 |
| Vadkacsa narancsmártásban | 11 |
| Nyúl vadász módra 1. | 12 |
| Párolt őzcomb | 13 |
| Tárkonyos nyúl | 13 |
| Hagymás nyúl | 14 |
| Nyúlragu rókagombával | 15 |
| Szicíliai szarvasbélszín | 15 |
| Rakott őzcomb | 16 |
| Őzpörkölt | 17 |
| Vaddisznóbélszín áfonyaszósszal | 17 |
| Egybesült szarvascomb | 18 |
| Tűzdelt őzgerinc | 18 |
| Szarvasgerinc aszalt szilvával | 19 |
| Vörösboros-gombás szarvasragu | 20 |
| Vaddisznó párolva | 21 |
| Vaddisznósült | 21 |
| Vaddisznóborda olasz módra | 22 |
| Nyúl vadász módra 2. | 23 |
| Nyúl salátaágyon | 23 |
| Káposztás fácán 2. | 24 |
| Vadas ragu | 25 |
| Vaddisznópörkölt | 26 |
| Pincepörkölt vaddisznóból | 27 |
| Vadhús gyümölcsmártással | 28 |
| Vaddisznóragu | 28 |
| Vadnyúlcomb barackkal | 29 |
| Gombás őzpörkölt | 30 |
| Fácánleves Újházy módra | 30 |
| Szilvával töltött szarvasgerinc | 31 |
| Koronás szarvas-vesepecsenye | 32 |
| Almás fácánsült | 33 |
| Tűzdelt szarvascomb krémmártásban | 33 |
| Vadkrokett | 34 |
| Tűzdelt fácánmell meggymártással | 35 |
| Nyúlvadas zsemlegaluskával | 35 |
| Fácánleves | 36 |
| Káposztás sült fácán | 37 |
| Fácánsült elzászi módra | 38 |
| Töltött fácán | 39 |
| Gyümölcsös kacsa | 40 |
| Nyúl Sztroganoff módra | 41 |
| Nyúlbecsinált | 41 |
| Részeges nyúl | 42 |
| Vadkacsa vadas mártással | 43 |
| Őzborda fácánmájjal | 44 |
| Borban párolt vaddisznókaraj | 45 |
| Nagyi őzgerince | 46 |
| Szarvashús barna mártalékban | 47 |
| Banános vadkacsa alufóliában | 48 |
| Fogoly pezsgős krémmártásban | 48 |
| Gombás vadlibacomb | 49 |
| Őzvagdalt | 50 |
| Őzgulyás | 51 |
| Fokhagymás vadlibamell | 51 |
| Őzderék ananászmártással | 52 |
| Borókás pácban érlelt bélszín | 53 |
| Gombás vadlibamáj | 54 |
| Fácánragu | 54 |
| Fogoly vörösborban birsalmával | 55 |
| Szarvasgerinc kaprimártásban | 56 |
| Pikáns fácánleves | 57 |
| Májjal töltött szalonka | 58 |
| Mandarinos vadkacsa | 58 |
| Gombás töltött vadkacsa | 59 |
| Szarvasgerinc gesztenyés raguval | 60 |
| Töltött szalonka | 61 |
| Szilvás-almás vaddisznósült | 62 |
| Vaddisznósült szilvamártással | 63 |
| Vaddisznócomb zöldséges mártással | 64 |
| Vaddisznómáj vörösborban | 65 |
| Zöldséges vadkacsa | 65 |
| Vadleves | 66 |
| Vadnyúlleves | 67 |
| Meggyes-diós őzhús | 68 |
| Pikáns vadnyúlgerinc | 68 |
| Nyúlláb málnás mártásban | 69 |
| Vaddisznó gyöngyhagymával | 70 |