| Kiadó: | Anno Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
| Oldalszám: | 40 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 30 cm x 22 cm |
| ISBN: | 963-9199-72-9 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Páclé készítése a vadhúsok pácolásához | |
| Szarvas bélszín hálóban sütve | |
| Finomfű mártás | |
| Szarvas sonka mandarinos salátával | |
| Vadpástétom tésztéban sütve | |
| Hideg töltött nyúlcomb ribizlis mustármártással | |
| Hideg kocsonyázott vad hab | |
| Fürjtojás koktél | |
| Vajas pástétom "Nagyvadász" | |
| Fácán leves lúdgége tésztával | |
| Tárkonyos őzragu leves | |
| Nyúlgerinc angolosan, Cumberland mártással | |
| Tejfeles nyúlaprólék | |
| Tűzdelt vadnyúlcomb krémmártásban | |
| Nyúlpaprikás túrógombóccal | |
| Libamájjal töltött fácánmell tejfelben sütve | |
| Fácán káposztával | |
| Vadkacsa narancs mártásban | |
| Fürj köntösben vörösboros cseresznyével | |
| Őz szeletkék konyakmártásban | |
| Őzragu franciásan | |
| Tűzdelt szarvascomb erdei gyümölcsökkel | |
| Vörösboros szarvasragu | |
| Mogyoróban sült vaddisznószeletek | |
| Vaddisznó pörkölt vörösborral készítve | |
| Párolt vadkacsa olívával és zöldséggel |