1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fotótechnika 2008.

Negyedévente megjelenő magazin - I. évfolyam 1. szám

Szerkesztő

Kiadó: Fototechnika Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 82 oldal
Sorozatcím: Fototechnika
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Újra itt vagyunk
....újra itt van a nagy csapat - ugye emlékeznek a jól ismert slágerre? Bár szerénységünk tiltja, de kis módosítással ezt magunkra is vonatkoztathatjuk. A mi csapatunk kicsi, de... Tovább

Előszó

Újra itt vagyunk
....újra itt van a nagy csapat - ugye emlékeznek a jól ismert slágerre? Bár szerénységünk tiltja, de kis módosítással ezt magunkra is vonatkoztathatjuk. A mi csapatunk kicsi, de ütőképes, amely megújult belső tartalommal, bővített terjedelemmel, új külalakkal támasztotta fel a Fotótechnika című folyóiratot. A négyéves Csipkerózsika-álomból fölrázott magazin több szeretne lenni, mint csupán egy fotóújság. Hosszú idő a négy kihagyott év, mégis sokan érdeklődnek a már megszűnt kiadvány után. Íme, kedves olvasóink, itt van! Jelen terveink szerint negyedévente jelenünk meg, 84 oldalon, viszont ha a felhalmozódott információ több helyet követel magának, és az érdeklődés nő, akkor, ígérjük, növeljük a felületet, sűrítjük a megjelenést. A mondanivaló rengeteg, még ha igyekszünk is szakszerűen szűkszavúak lenni. Sok minden változott az elmúlt négy évben, elsősorban és természetesen a technika.
A szakmai felkészültséget viszont a legjobb technika sem tudja helyettesíteni. Sok jóakarónk - tervünk hallatán - próbált lebeszélni minket "vakmerő" vállalkozásunkról. Lapok szűnnek meg - mondták -, az emberek már nem olvasnak annyit... Valóban, de tudjuk, hogy lap és lap között lehet különbség. Meg vagyunk győződve arról, hogy mi tudunk új, hasznos, érdekes információkkal szolgálni olvasóinknak. Ez persze a kiadó szűzbeszéde és lapszentelője - de csak az a fontos, hogy mit gondol a közönség. Lesz-e kellő érdeklődés? Ez nemsokára eldől. Addig is drukkoljunk egymásnak, egymásért. Kellemes olvasást, eredményes tájékozódást!
Nika Ferenc Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fotótechnika 2008. Fotótechnika 2008.
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv