A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
Részlet:
"Az állami húsipari vállalatok életében az 1988-as esztendő az önálló gazdálkodás második évét jelentette.
A tervező munka megalapozásában, és az előirányzatok teljesítésében éreztette...
Tovább
Előszó
Részlet:
"Az állami húsipari vállalatok életében az 1988-as esztendő az önálló gazdálkodás második évét jelentette.
A tervező munka megalapozásában, és az előirányzatok teljesítésében éreztette hatását, hogy a vállalati vezetés az eddigieknél körültekintőbben, egyre nagyobb biztonsággal szelektálva vállalja fel a feladatokat, és tesz meg mindent azok megvalósításáért."
Vissza
Tartalom
Köszöntő 1
Menczel Lászlóné: A húsipari vállalatok 1988. évi gazdálkodása, felkészülés az 1989.
évre 2
Dirner Lajos: Az 1989. évi vágóállat felvásárlási árakról 7
Németh Attila: A vágóállattermelés és a húsipar kapcsolatának érdekváltozása 13
Szerető Elemér: A világpiaci árak hatása a húsipari export szerkezetre 17
Dr. Gyulai György: Az aberdeen angus tenyésztési és vágási eredményei 25
Zentai Béla: A HUNGAHIB minőségi sertéshústermelést célzó intézkedései és eredményei 31
Dr. Teér György - Dr. Vetési Margit - Dr. Baskay Györgyi: A szárított paradicsomtörköly broilercsirkékkel történő etetésének tapasztalatairól 34
NÍVÓDÍJASAINK 41
HÍREK-INFORMÁCIÓK: Figyelemre méltó változások az élelmiszeriparban 42
Külföldi információk tartalomjegyzéke:
A konzervek automatikus csomagolása a jugoszláv húsiparban (Dr. Bodon László) 43
A hústermékek csomagoló anyagának termelése és ennek szociális-gazdasági szempontjai (Dr. Bodon László) 44
Konzervált fűszenázst tartalmazó, formázott keveréktakarmányok hatása a növendékbikák húsának minőségére (Dr. Bodon László) 45
A Bolgár NK-ban tenyésztett, különböző fajta növendék marhák hízékonyságának és vágóhídi mutatóinak vizsgálata (Dr. Bodon László) 46
A szlovák tarka marha és feketetarka lapály marha keresztezettjeinek hústermelése (Dr. Bodon László) 47
Hibrid sertések hizlalásának vizsgálata, a takarmányozás különböző energia- és fehérje szintje mellett (Dr. Bodon László) 48
A német tarka és a montbeliardi fajták apái utáni bikák hústermelése (Dr. Bodon László) 49
Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Információs Konferencia Budapesten 50
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.