865.725

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A fenevad barlangjában

Szerző
Fordító

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 143 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN:

Fülszöveg

A háború utolsó előtti napja, Berlint, súlyos áldozatok árán, már elfoglalták a szovjet katonák, csak a Reichstag és a Birodalmi Kancellária rommálőtt épületét védelmezik még elkeseredetten Hitler megmaradt hívei. És a föld alatt több emelet mélységben levő bunkert, ahol a "Führer" váratlan csodában vagy csodafegyverben reménykedik még mindig.
Német parlamenter érkezik a szovjet állásokba: a tábornokok ígéretét hozza, hogy meg fogják adni magukat, amint a "Führert" sikerül meggyőzni a további ellenállás reménytelenségéről - vagy ártalmatlanná tenni. S hogy mielőbb meg lehessen tudni a kapituláció hírét, egy szovjet híradóslány egyszál magában betelepszik "a fenevad barlangjába" - Hitler bunkerébe. Egyetlen szál vörös huzal köti az övéihez ezen a hosszú, utolsó éjszakán, amikor pillanatonként lövések verik föl a bunker halotti csöndjét: az összeomlás küszöbén semmi sem olyan olcsó, mint az emberélet.

Vagyim Szobko

Vagyim Szobko műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vagyim Szobko könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A fenevad barlangjában A fenevad barlangjában

A borító enyhén kopott, foltos.

Állapot:
510 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba