1.034.203

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az óra ketyeg...

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím: Pengős Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Pallas Irod. és Nyomdai R.-T. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ötödik napja, hogy a Mcgantic elindult Southamptonból és most félgőzzel, óvatosan közeledett Newyork felé. Sürü köd feküdt rá a tükörsima tengerre s a hatalmas óceán-agár szirénája szomorú, mély... Tovább

Előszó

Ötödik napja, hogy a Mcgantic elindult Southamptonból és most félgőzzel, óvatosan közeledett Newyork felé. Sürü köd feküdt rá a tükörsima tengerre s a hatalmas óceán-agár szirénája szomorú, mély hangon búgott bele az enyhe juniusi éjszakába. Az ebéd már egy órája, hogy megvolt: most táncolnak a nagy szalonban s a dohányzóban csak férfiak ülnek.
Négy gentleman verődött össze az egyik sarokasztalnál. Az elhízott, kopasz ur, fogai közé szorítva fölfelé álló szivarszipkáját, valami regényt olvasott; a másiknak tudományos folyóirat volt a kezében; a harmadik pasziánszozott az asztalon, mig a negyedik - szemüveges fiatalember - maga elé mélázva pipázgatott.
A kopasz öreg ur hirtelen lecsapta könyvét az asztalra, hogy a kártyák szétrebbentek.
- Ostoba vacak! - kiáltott fölbosszankodva.
- Lassabban Sir Alfréd! - nézett föl rá fejcsóválva a pasziánszozó gentleman.
- Bocsánat, Reardon - mentegetőzött az öreg. - De förtelem, hogy mi mindent bevesz a közönség. Esküszöm, hogy különb detektívregényt tudnék irni, mint ez a ponyva itt!
Körülnézett, hogy van-e, aki ügyel rá és, látva, hogy a szemüveges fiatalember érdeklődve fordul feléje, rögtön lecsapott rá... Vissza

Fülszöveg

Ötödik napja, hogy a Megantic elindul Southamptonból és most félgőzzel, óvatosan közeledett Newyork felé. Sűrű köd feküdt rá a tükörsima tengerre s a hatalmas óceán-agár szirénája szomorú, mély hangon búgott bele az enyhe juniusi éjszakába. Az ebéd már egy órája, hogy megvolt: most táncolnak a nagy szalónban s a dohányzóban csak férfiak ülnek.
Négy gentleman verődött össze az egyik sarokasztalnál. Az elhízott, kopasz úr, fogai közé szorítva fölfelé álló szivarszipkáját, valami regényt olvasott, a másiknak tudományos folyóirat volt a kezében, a harmadik paszinászozott az asztalon, míg a negyedik - szemüveges fiatalember - maga elé mélázva pipázgatott.
A kopasz öreg úr hirtelen lecsapta könyvét az asztalra, hogy a kártyák szétrebbentek.

Valentine Williams

Valentine Williams műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Valentine Williams könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv