864.691

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A muzulmán

Szerző
Fordító
Lektor
Fotózta

Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 119 oldal
Sorozatcím: Tempera
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-9604-03-8

Fülszöveg

Nyikolka Ivanov az afganisztáni háborúban fogságba esik. Egy hegylakó öregember kiváltja a fegyveresektől, a fiú vele él és felveszi a muzulmán hitet.
Hét év után hazatér. A kis orosz falu az utolsó kopejkát is összeadja, hogy legyen vodkára. Nyikolka Ivanov jóindulatú, segítőkész, remek ember. Egy valamiben nem ismer pardont, a hitében. Eleinte testvérével kerül összeütközésbe, a faluval is mind problémásabb a viszonya, és hamarosan afganisztáni parancsnoka is megjelenik, aki hajdani "árulását" akarja számon kérni rajta.
Valerij Zalotuha (1954) a mai orosz irodalom egyik legtöbbet publikáló írója. Regényei, kisregényei sorra jelennek meg folyóiratokban és könyv formájában. Legsikeresebb műveiből, Muszulmanyin (A muzulmán) című kisregényéből és további három könyvéből sikeres filmek készültek.
Zalotuha jókedvű, szórakoztató történetmondó. A muzulmánt az olvasó a legkiválóbb magyar műfordítói hagyományokat folytató Bratka László tolmácsolásában élvezheti.

Valerij Zalotuha

Valerij Zalotuha műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Valerij Zalotuha könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem