820.781

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Alexandrosz I-III.

Egy álom gyermeke/Ámon homokdűnéi/A föld végső határáig

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Focus Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.780 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9468-24-x
Megjegyzés: Fekete-fehér térképekkel illusztrált.

Fülszöveg

1. kötet
Alexandrosz egy álom gyermekeként született meg. Tanítómestere Arisztotelész, példaképe Héraklész és Akhilleusz volt. Miután apját meggyilkolták, húszévesen megnyílt előtte az út, hogy a trójai háború után ezer évvel elinduljon keletre, Ázsia meghódítására.
A népszerű olasz történész-író, Valerio Massimo Manfredi, világsikert aratott trilógiájában a legendás hódító, a makedón Nagy Sándor életét idézi fel. Utódlási harcok és gyilkosságok, drámai csaták és végzetes szenvedélyek, a görög történelem és az ókori kultúra nagy alakjai elevenednek meg Manfredi regényének első részében.
2. kötet
Az Alexandrosz-triológia második kötetében folytatódik a makedón hódító, Nagy Sándor lenyűgöző története. A király Trójánál szállt partra, hogy megtámadja Dareiosz legyőzhetetlennek tartott perzsa seregét. Szárazföldön és tengeren dúlt a csata a Nyugat és a Kelet urai között a legendás Milétosz, a bevehetetlen Halikarnasszosz és a szigetére épült büszke kereskedőváros, Türosz falai... Tovább

Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Valerio Massimo Manfredi könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III. Alexandrosz I-III.

A kötetek lapélei foltosak, a második és harmadik kötet gerince enyhén töredezett.

Állapot:
7.980 ,-Ft
64 pont kapható
Kosárba