1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából

Mérgező anyagok-toxinok/Kézirat

Szerző

Kiadó: Mérnöki Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 35 oldal
Sorozatcím: Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa
Kötetszám: 14
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi szám: J 6-130
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés3
Élelmiszerek technológiai feldolgozása során felhasznált adalékanyagok, melyek mérgezést okozhatnak6
Antimikrobiális vegyületek6
Stabilizátorok/emulgeáló szerek, állományjavítók10
Színezék12
Anorganikus és organikus szennyezések18
Fémi mérgezések18
Műanyagok20
Élelmiszerekhez a termesztés során jutó esetleg mérgező vegyületek23
Növényvédőszerek23
Állattenyésztésben felhasznált antibiotikumok26
Egyes élelmiszerek természetes eredetű mérgező anyagai28
Alkaloidok28
Fitotoxinok30
Illó olajok33
Állati termékek33
Élelmiszerekben fertőzés útján jutó mikroorganizmusok termelte mérgező anyagok34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv