| Kiadó: | Mérnöki Továbbképző Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 35 oldal |
| Sorozatcím: | Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa |
| Kötetszám: | 14 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 23 cm x 16 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Tankönyvi szám: J 6-130 |
| Bevezetés | 3 |
| Élelmiszerek technológiai feldolgozása során felhasznált adalékanyagok, melyek mérgezést okozhatnak | 6 |
| Antimikrobiális vegyületek | 6 |
| Stabilizátorok/emulgeáló szerek, állományjavítók | 10 |
| Színezék | 12 |
| Anorganikus és organikus szennyezések | 18 |
| Fémi mérgezések | 18 |
| Műanyagok | 20 |
| Élelmiszerekhez a termesztés során jutó esetleg mérgező vegyületek | 23 |
| Növényvédőszerek | 23 |
| Állattenyésztésben felhasznált antibiotikumok | 26 |
| Egyes élelmiszerek természetes eredetű mérgező anyagai | 28 |
| Alkaloidok | 28 |
| Fitotoxinok | 30 |
| Illó olajok | 33 |
| Állati termékek | 33 |
| Élelmiszerekben fertőzés útján jutó mikroorganizmusok termelte mérgező anyagok | 34 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.