A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Népi építészeti tanácskozás, Békés

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye: Békés
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 121 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Békésen kezd hagyománnyá válni, hogy a Múzeumi és Műemléki Hónap keretében kétévenként eszmecserére szólítják mindazokat, akik hivatásuk vagy érdeklődésük szerint kompetensek a népi műemlékek... Tovább

Előszó

Békésen kezd hagyománnyá válni, hogy a Múzeumi és Műemléki Hónap keretében kétévenként eszmecserére szólítják mindazokat, akik hivatásuk vagy érdeklődésük szerint kompetensek a népi műemlékek sorsának irányításán munkálkodni. Jó, okos tanácskozások ezek, hozzáértés, felelősségtudat, tennivágyás, ötlet autentikus bizonyítékai.
Verba volant, scripta manent. Az 1977 évi konferencia emlékében él csupán, az elhangzottak írásos megörökítésére akkor sajnos nem volt lehetőség.
Nagy öröm, hogy az 1979 évi szavakat rögzítette a magnetofon, s Békés megye tanácsa személyében akadt mecénás, aki nem sajnált pénzt és munkát a hangtechnikát nyomdatechnikára váltani.
Mint a tanácskozás egykori elnöke, köszönöm ezt a hasznos és szép gesztust, egyben hadd ajánljam ezt a tudományos értékű jegyzőkönyvet mindazoknak, kiknek nem mindegy, hasznosítja-e korunk társadalma a paraszti kultúra ránkhagyott emlékeit, vagy veszni hagyja azokat ennek hijján. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv