1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ez a divat évkönyv '83

Szerkesztő

Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 253 oldal
Sorozatcím: Ez a divat évkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 34 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. Melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk!
Nagyszabású divat seregszemlére invitáljuk Önöket! Kifutónkon - azaz az itt következő 100 oldalon - felvonultatjuk az 1983-as esztendő hazai és külföldi újdonságait, modelljeit.... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk!
Nagyszabású divat seregszemlére invitáljuk Önöket! Kifutónkon - azaz az itt következő 100 oldalon - felvonultatjuk az 1983-as esztendő hazai és külföldi újdonságait, modelljeit. Kérjük, helyezkedjenek el kényelmesen a karosszékben, fektessék ölükbe évkönyvünket és szép lassan lapozzák végig.
Hogy a nagybemutató hangulatából semmi se hiányozzék, ahhoz persze szükségeltetik némi fantázia is. Képzeljék maguk elé a helyszínt: lehet a Hilton vagy az Intercontinentál bálterme, esetleg az új Vigadó, a még merészebbek maguk előtt láthatják akár a jeles francia divatcégek kifutóit is.
Ezek után nincs más hátra, mint hogy felvillanjanak a reflektorok színes fénypásztái, s a hangfalakból feldübörögjön az Eruption-együttes, vagy némi nosztalgiával - az azóta már feloszlott - Boney M egy-egy felkavaróan ritmusos száma. És máris itt a varázslat: ugye, mintha megmozdulnának, mintha táncolnának az évkönyv lapjain a jólismert manekenek.
Mit is kínál a mi nagybemutatónk?
A prológus nem sokat tehet hozzá, mert a fényképek, a cikkek, a riportok magukért beszélnek. Őszintén reméljük, hogy évkönyv-bemutatónk két lábbal áll a valóság talaján, s így nem érhet bennünket vád: a bemutatón csupán a tervezők zabolátlan fantáziája szárnyal, amit ott felvonultatnak, az hordhatatlan és megvásárolhatatlan.
Nálunk más a helyzet. Ez a divatbemutató egyúttal a hazai ipar seregszemléje is. Felsőruházati és fehérnemű konfekció üzemek, vállalatok, férfi-, női- és gyermekruházati cikkeket készítő gyárak sorakoztatják fel tényleges kínálatukat, csupa olyan darabot, amelyet az évkönyv megjelenésének időpontjában várhatóan valóban kapni lehet az üzletekben. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv