1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Szovjetunió évkönyve 1968

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Most, midőn szeretettel átnyújtjuk olvasóinknak 1968-as évkönyvünket, örömmel hívjuk fel figyelmüket, hogy javaslataik és ötleteik figyelembevételével, véleményünk szerint, talán még az eddigieknél... Tovább

Előszó

Most, midőn szeretettel átnyújtjuk olvasóinknak 1968-as évkönyvünket, örömmel hívjuk fel figyelmüket, hogy javaslataik és ötleteik figyelembevételével, véleményünk szerint, talán még az eddigieknél is érdekesebben és változatosabban sikerült azt összeállítanunk.

Megtalálhatja évkönyvünkben az egész család azokat az olvasnivalókat, amelyek leginkább érdeklik a család apraját-nagyját. Humoristák írásai derűvel, orvosi és más tudományos cikkeink hasznos tudnivalókkal, sportcikkeink és egyéb írásaink újabb ismeretekkel és szórakozással szolgálnak. Húsz oldalon közlünk modern kézimunka-mintákat. Ezekkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak a nőknek, akikben a kézimunkázó kedv az otthon szépítésének igényével párosul. Az otthonukba kerülő, különböző technikával készült munkákhoz (pl. szőnyeg), valamint a ruhamodellekhez pontos elkészítési és mintaleírásokkal, rajzokkal és felnagyítható szabásmintákkal nyújtunk segítséget.

Divatcikkeinket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk. Pedagógiai írásaink, gyermekrovatunk, háztartási tanácsadónk komoly segítséget nyújt a szülők felelősségteljes munkájához.

Keresztrejtvények, fejtörők, tréfák, vidám elbeszélések, különféle hasznos tanácsok és még sok érdekes olvasmány teszi idei évkönyvünk tartalmát változatossá.

Bízunk benne, hogy 1968-as évkönyvünk is - melynek szerkesztésénél nem feledkeztünk meg olvasóink egyetlen kívánságáról sem - elnyeri tetszésüket. Egyúttal kérjük, küldjék be szerkesztőségünknek további észrevételeiket és javaslataikat.

Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv