1.031.437

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az Austerlitz-eset

Szerző

Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 355 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-615-5568-33-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az Ördög tanyát ütött Budapesten. Ki tagadhatná? Mindez persze nem ma történt, és az sem bizonyos, valóban a konkrét „Sátán" rótta volna a város utcáit a maga jellegzetesen kimért, baljós lépteivel; az pedig végképp kérdéses, miféle szándék vezette ezt az agg, kétségkívül gyanús magatartású illetőt.
Annyi biztos csupán, hogy az első lakos, akivel szembetalálkozott, egy Lovász nevű fiatal orvos volt. Persze nem valódi „orvos", csak egy helyi gyógyszer-multi orvosi végzettségű munkatársa; mások szerint az is kétséges, harmincöt fölött bárki fiatalnak volna nevezhető.
Mindegy, a találkozás kétséget kizáróan megtörtént. 1999-et írtunk, napfogyatkozás éve volt. Egy különös ismeretség, három hónap krónikája ez a könyv: elgondolkodtató munka, szokatlan nyelvi gazdagsággal sodorja magával az olvasót. A szavak erejére támaszkodva a szöveg még az „olvasmányosság" felé is megenged néhány gesztust magának.

Varga Dániel

Varga Dániel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Varga Dániel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv