1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Családi Ház Ötlettár I. évf. 1. szám

Tervezők, gyártók, kivitelezők

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Családi Ház Építészeti Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Családi Ház Ötlettár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretettel köszöntöm a Családi Ház Ötlettár első számának minden kedves Olvasóját. Félévenként megjelenő kiadványunkat a levélben vagy személyes tanácsadásainkon hozzánk forduló tanácstalan... Tovább

Előszó

Szeretettel köszöntöm a Családi Ház Ötlettár első számának minden kedves Olvasóját. Félévenként megjelenő kiadványunkat a levélben vagy személyes tanácsadásainkon hozzánk forduló tanácstalan építtetőknek szánjuk, akiknek - úgy érezzük - hatékonyan segít majd eligazodni a háztervezés, -építés gondjában.
Az Ötlettár ötven magyar építész - az ország különböző pontján - konkrét igényekre és helyszínre készített háztervét tartalmazza rajzos feldolgozásban. Összeállításunk hozzávetőleg nagyság szerint csoportosítva közli a földszintes, tetőteres és emeletes házak terveit, a házak egy- vagy többlakásosak és a telken való elhelyezkedésük is különféle. A beérkezett igen sok terv szakmai ellenőrzésén felül válogatásunk alapja az átlagépítkezők igényeinek kielégítése volt. A különféle stílusú épületek közül igyekeztünk a visszafogottabbakat, egyszerűbbeket kiválasztani. A házak alaprajzi méreteit tekintve is széles a választék, a legapróbbaktól kezdve a nagycsaládosok számára megfelelő többgenerációs változatokig.
Úgy gondolom, - ha kedves Olvasónk megtalálja a szívének kedves, igényeinek nagyjából megfelelő ház vagy házak tervét - a tervezői név- és címjegyzék alapján közvetlenül is felkeresheti a tervező építészt. Persze tudnia kell azt is, hogy az Ötlettárban lévő terv egészen biztosan nem alkalmas változtatás nélkül a telkére, lehetőségeire vagy éppen igényeire, de a tervező számára minden bizonnyal jó lesz kiindulási alapként, mind nagyságrend, mind stílus szempontjából. Vissza

Tartalom

Háztervek 3
Földszintes házak 1-8 3
Tetőteres házak
egylakásosak 9-36 11
kétlakásosak 37-42 39
Emeletes házak
egylakásosak 43-48 45
kétlakásos 49 51
többlakásos 50 52
Tervezők 53
Kivitelezők 54
Az építési engedélyezési eljárás 57
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv