A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Légy nyitott!

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Talentum Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 147 oldal
Sorozatcím: Életvezetés-Kommunikáció-Ismeretszerzés-Tanulás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-0092-28-x
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

E kis könyvecske célja, hogy segítséget nyújtson értékeid, készségeid, képességeid feltárásához, gyarapításához, s lehetőség szerint optimális munkaerőpiaci értékesítéséhez. Ha az előbbieket már... Tovább

Előszó

E kis könyvecske célja, hogy segítséget nyújtson értékeid, készségeid, képességeid feltárásához, gyarapításához, s lehetőség szerint optimális munkaerőpiaci értékesítéséhez. Ha az előbbieket már hozzávetőlegesen feltérképezted, s tisztában vagy vele kemény erőfeszítésekkel és szorgalommal mire lehetsz képes, meg kell keresned milyen munkakörökben és tevékenységi területeken hozhatod ki a legtöbbet magadból. Csak ez egyeztetés, az önmagaddal való őszinteség és szinkronitás megteremtése alapján kerülheted el az egyébként kiszámíthatóan rád váró kudarcokat, amelyek az esetleges egyeztetési problémákból következnek.
E könyv elsősorban abban lehet segítségedre, hogy magadban megteremtsd azt a harmóniát, kiegyensúlyozottságot, amely - mint szilárd alap - alkalmas kiindulópontként az élet által felvetett problémáid megoldására.
A megoldásokhoz különböző technikákat és módszertant is ismertetünk. Itt is ki kell azonban jelentenünk: csodaszerek nincsenek. Anélkül, hogy időt szánnál önmagadra és problémáid elemzésére, s türelemmel keresnéd a helyes, helyzetedben optimálishoz közelítő megoldást nem juthatsz előbbre.
Az is segíthet, ha elolvasod e könyvet, s végiggondolod a saját, mindenki másétól valamiben biztosan különböző életfeltételeidet.
Ne téveszd szem elől: szabad vagy, szabadon dönthetsz, hisz mindig vannak választási alternatívák. Ezt helyetted senki nem fogja és nem is teheti meg. Vissza

Tartalom

Előszó
I. Életvezetés
II. Kommunikáció
III. Ismeretszerzés, tanulás
IV. Készség- és képességvizsgálat
V. Egyes tantárgyak tanulási módszereiről
VI. Tanulás a számítógéppel
VII. Az alkalmazás megszerzésének technikái
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv