1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tudományos Közlemények 20.

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Horváthné A.K. - Bajuszné K. K. - Baráné H.O.: Sűrítő hidrokolloidok
vizsgálata modellrendszerekben 1
A.K.Horváth, K.K. Bajusz and H.O. Bara: Study of Thickening
Hydrocolloids in Model Systems 1
Tanács L. - Süle A. - Szabó Sz. - Balogh Cs.: Peszticides állomány
kezelések hatása a búzafajták szemtermésének sikértartalmára,
sikérterülésére és esésszámára 11
L.Tanács, A. Süle, Sz. Szabó and Cs. Balogh: Effect of pesticide
treatment on the gluten content quality, quantity and falling number of
wheat varieties 11
Gulyás L.: A felvételi interjú sajátosságai 25
L. Gulyás: Some feature of interview 25
Kis M.: Globalizáció és a magyar élelmiszeripar 35
M. Kis: The Globalisation and the Hungarian Food Industry 35
Varga L.: Újabb vizsgálatok az abszorpciós spektrumanalízis
élelmiszeripari alkalmazhatóságáról 40
L. Varga: Newer researches about applicability of the analysis of the
absorption spectra in the food industry 40
Gyeviki J. - Fabulya Z. - Kiss R.: Pneumatikus működtetésű fordított
inga fuzzy szabályozással 46
J. Gyeviki, Z. Fabulya and R. Kiss: Pneumatic driven inverted
pendulum with fuzzy control 46
Kigyóssy Zs. - Csanádi J. - Puskás Zs.: Kisüzemi vertikális sajtprés
fejlesztése 54
Zs. Kígyóssy, J. Csanádi and Zs. Puskis: Expansion of a vertical
cheese press for a small dairy plant
Csanádi J. - Fenyvessy J.: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek
összehasonlító táplálkozásélettani megítélése 64
J. Csanádi and J. Fenyvessy: Account of goat's milk and products in
nutrition 64
Gősi J.: A műszaki diagnosztikai eljárások alkalmazásának gazdasági
hatásai 71
J. Gősi: Economical benefits of using condition monitoring in industry 71
Heves Cs. - Nagy E. - Nagy E.né: A CAI/CBT felhasználási
lehetőségeiről 77
Cs. Heves, E. Nagy and M. Nagy: Utilization Possibilities of CAI/CBT 77
Jankóné F. J. - Lendvai E.: A Vízibaromfi feldolgozása során használt
kopasztóviasz vizsgálata 84
J. Forgács and E. Lendvai: Examination of cleaning wax mixture in the
processing of goose 84
Halászné F. M. - Záhonyiné R. P. - Szabó M.: Fűszerpaprika őrlemény
színváltozásának műszeres vizsgálata 90
M. Halász, P. Záhonyi and M. Szabó: Study of colour change of ground
paprika by instrumental measurement 90
Nagy E. - Nagy E.né - Heves Cs.: A szubjektív tényezők szerepe a
tanulási folyamatban 96
E. Nagy, M. Nagy and Cs. Heves: Role of Subjective Factors during
the Learning process 96
Nagy E. - Nagy Esz. - Heinz Schleusener - Nagy E. - Hampel György:
Multimédia szerzői rendszerek szerepe a felsőoktatásban 103
M. Nagy, Esz. Nagy, H. Schleusener, E. Nagy and Gy. Hampel:
Role of Multimedia authoring systems in higher education 103
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tudományos Közlemények 20. Tudományos Közlemények 20. Tudományos Közlemények 20.

A borító enyhén kopottas.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv