1.034.787

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Effekt - 1 db kazettával

Különleges hangok, effektek/Különleges hangok, zajok, zörejek, effektusok, jinglek hangvadászoknak és a hangtechnika kedvelőinek/Magnósok, videósok, lemezlovasok, amatőr stúdiók, iskolarádiók, művelődési intézmények számára

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 39 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 20 cm
ISBN: 963-422-481-4
Megjegyzés: 1 db kazettával, műanyag védőtokban. Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Azt hiszem nem túlzás, ha azt állítom: "EFFEKT" címmel egyedülálló kiadványt tart kezében az érdeklődő!
Ilyen hangfelvételeket tartalmazó kazetta ezideig még nem jelent meg Magyarországon! Ismerünk olyan hanglemezt, melyen a különböző órák, harangok hangjai hallhatók. Megjelentek már különböző madárhangokat tartalmazó színvonalas hanglemezek és igen nagy sikere volt a mozdonyhangokat bemutató albumnak is. De olyan kiadvány, mint az "EFFEKT", melyen a természet (patak, tenger, zivatar, házi- és vadállatok stb) hangjaitól kezdődően a civilizáció (autóverseny, repülőgép, rakéta, sportmérkőzések stb.) hangjain keresztül egészen a speciális (horror, detonáció, feature stb) hangokig szinte minden megtalálható, ezideig még nem jelent meg. De az igazi meglepetés a kazetta B oldala; ahol hazánkban eddig egyedülálló, különleges szintetizátorokkal, komputerekkel készült speciális hangeffektusokat, jingleket hallhat és használhat fel az érdeklődő. A kazettán szereplő zajokból, effektekből... Tovább

Fülszöveg

Azt hiszem nem túlzás, ha azt állítom: "EFFEKT" címmel egyedülálló kiadványt tart kezében az érdeklődő!
Ilyen hangfelvételeket tartalmazó kazetta ezideig még nem jelent meg Magyarországon! Ismerünk olyan hanglemezt, melyen a különböző órák, harangok hangjai hallhatók. Megjelentek már különböző madárhangokat tartalmazó színvonalas hanglemezek és igen nagy sikere volt a mozdonyhangokat bemutató albumnak is. De olyan kiadvány, mint az "EFFEKT", melyen a természet (patak, tenger, zivatar, házi- és vadállatok stb) hangjaitól kezdődően a civilizáció (autóverseny, repülőgép, rakéta, sportmérkőzések stb.) hangjain keresztül egészen a speciális (horror, detonáció, feature stb) hangokig szinte minden megtalálható, ezideig még nem jelent meg. De az igazi meglepetés a kazetta B oldala; ahol hazánkban eddig egyedülálló, különleges szintetizátorokkal, komputerekkel készült speciális hangeffektusokat, jingleket hallhat és használhat fel az érdeklődő. A kazettán szereplő zajokból, effektekből ugyanis mint építőkockákból új hangeffektusokat, -montázsokat, -történéseket (feature) is "elő lehet állítani"!
Ezt a különleges zaj- és effekttárat bátran ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik az audiotechnikát és bizonyára jól használják majd lemezlovasok, amatőr stúdiósok, videósok, iskolarádiók, művelődési intézmények is.
Vissza

Tartalom

Előszó 3
Bevezetés 5
A jó minőségű hangfelvétel akusztikus körülményei 7
A kazetta részletes ismertetése. A, oldal:
zajok, zörejek 11
A civilizáció hangjai 11
A természet hangjai 15
Különleges hangok 19
Effektek, Jinglek 22
A Jinglek alkalmazása 24
A kazetta részletes ismertetése. B, oldal:
effektek, jinglek 25
Műsorindítások 25
Effektek, jellegzetes ritmusalapokkal 25
Figyelemfelkeltő szignálok 26
Dob effekte 27
"Hatásvadász" blokk, horror effektek 29
Összetett effektek, kombinációk, montázsok 29
Alkalmi dalok jingle változata 30
Kereső 32
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv