1.035.057

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Igazán dörzsölt!

Börtönmesék

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: HGH Kiadó
Kiadás helye: Győr
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 132 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-8235-00-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

„Egy hónap után kivisznek minket sétára. Középen egy spárgával felkötöm a súlyt, úgy csoszogok. A nap melegen és kitartóan süt. A kutyaól előtt lábas babot látunk. Blazsekkel összenézünk, látjuk egymást. Lesz, ami lesz, felkapom és kézzel habzsoljuk a kutyaeledelt. A XX. században. A békében. A demokráciában, ahol legfőbb érték az ember. Jó, megszöktünk, elítéltek bennünket, de az alkotmány nem mondja ki, hogy agyon kell verni, vasba kell verni, éheztetni kell a zsiványt. De a magyarországi börtönökben sohasem vették emberszámba a rabot. De ki törődik velük, egy szám és semmi más. A babért jól seggbe rúgtak bennünket, ez a finálé." A kötet mesélői jól ismerik a börtönök világát, hiszen „bérlői" egy-egy cellának. Saját történeteiket mondják el, ezért a Kedves Olvasó ne irodalmi fogalmazást várjon e könyvtől. Bepillanthatunk a „kemény fiúk" világába, ami olyannyira igazi krimi, hogy az első betűtől az utolsó pontig igaz, megtörtént esemény.

Várkonyi Géza

Várkonyi Géza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Várkonyi Géza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv