798.637

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Veronika fél élete (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Róla szól
Lektor
Fotózta

Kiadó: Fidelio Média Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 137 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-12-0632-6
Megjegyzés: Fekete Veronika, a Magyar Állami Operaház művésze által dedikált példány. Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Nem ismerem azt a nőt, akiről ez a könyv szól. Mégis ismerem minden mondatát. amit az életéről mesél. Egy gyerek, akit valahogy elfelejtenek megtanítani szeretni önmagát. Aztán azt hiszi, hogy ehelyett másoknak kell szeretni őt. Aztán szeret olyanokat akik tán nem is érdemesek rá. Közben-meg kell tanulnia jól szeretni a gyerekest, pedig még mindig nem szereti magát. Aztán elfogadja és megszereti végre magát. Ekkor elzárják tőle mások szeretetét, de már erős, anélkül is megy. Átlagos sztori, mondhatnánk, sokunké. Ám ez a nő közben végig énekel! Nem a kádban bánatában, vagy a budiban mámorában, fagy a villamoson maga elé. Ő színpadon énekel, mások örömére. Úgy tanulja a szeretetet, hogy közben adja. Ez már nem átlagos sztori. Olvassak el, és rájönnek, mennyire nem az.
Hajós András dalszerző, az operaportal.hu társalapitója

A színház talán legnagyobb illúziója, hogy rivaldafénye fizikailag a színészt, mentálisan viszont a nézőt vakítja el. Nem látja, hogy aki a színpadon áll és... Tovább

Várkonyi Judit

Várkonyi Judit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Várkonyi Judit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem