| Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 79 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | A második kötet kihajtható mellékleteket tartalmaz. |
| Bevezetés | 1 |
| Jelenlegi helyzet elemzése | 2 |
| A termelés és a munkáslétszám alakulása | 5 |
| Termelés | 6 |
| Baromfiüzem | 6 |
| Húsüzem | 7 |
| Hűtőház | 8 |
| Fagyasztó tevékenység | 8 |
| Bértárolás | 9 |
| Létszám | 11 |
| Összefoglalás | 15 |
| Segédüzemek | 20 |
| Szállítás | 22 |
| Az üzemek távlati fejlesztése | 25 |
| Baromfiüzem rekonstrukciója | 28 |
| I. sz. rekonstrukciós változat | 29 |
| II. sz. rekonstrukciós változat | 30 |
| III. sz. rekonstrukciós változat | 30 |
| Mindhárom rekonstrukciós változat szerint az üzem termelőkapacitásának alakulása | 30 |
| Húsüzem rekonstrukciója | 32 |
| Az üzem rekonstrukciója röviden | 33 |
| Az üzem kapacitásának várható növekedése | 34 |
| Hűtőház rekonstrukciója | 35 |
| A három üzem vízszükségletének biztosítása | 38 |
| Jelenlegi helyzet | 38 |
| Vízigény az üzemek rekonstrukciós programjainak megvalósítása után | 39 |
| A három üzem gőzszükségletének biztosítása | 40 |
| Jelenlegi állapot | 40 |
| Az üzemek hőigénye a rekonstrukció után | |
| Az üzemek hőigényének kielégítése | 41 |
| Az üzemek rekonstrukciójával kapcsolatos következtetések és javaslatok | 42 |
| Összefoglalás | 55 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.