799.179

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ferencsik János (dedikált példány)

Szerző
Róla szól
Fotózta

Kiadó: Zeneműkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Ferencsik János karmester által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrálva.

Fülszöveg

Ha a magyar zenei élethez - nagyközönséghez és szakmabeliekhez - körkérdést intéznénk: ki a legnépszerűbb magyar muzsikus, alig vitatható, hogy a szavazók döntő többsége Ferencsik János nevét említené. Az Operaházban és a hangversenytermekben, kül- és belföldön előadások, sikeres előadások ezrei fűződnek nevéhez s emellett valóságos apostola a magyar zene ügyének. Ebben az évben ünnepeltük 65. születésnapját és operaházi működésének 45. évfordulóját. Ez alkalomból megjelenő könyvünkben egykori növendékével, Várnai Péterrel beszélgetve mondja el Ferencsik élete történetét, fogalmazza meg emberi-művészi hitvallását, ad tanácsokat - elvieket-gyakorlatiakat - fiatal kollégáinak. Bölcsen, szigorúan, őszintén, humorral, a zene és az emberek megalkuvás nélküli, végtelen szeretetével - úgy, ahogyan a pódiumról évtizedek óta ismerjük. Amit a szöveg mond, vagy ami abból kimaradt, teljessé egészíti a pályáját felölelő képek remek sora. Ennél többet talán csak életeleme, muzsikálása mondhat.

Várnai Péter

Várnai Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Várnai Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem