1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A növényi gyógymódok

A filoterápia népies ismertetése/Ehető gyógynövények és gyümölcsök háztartásbeli felhasználása, valamint szerepük az embergyógyászatban/Gyógyteák és azok elkészítése

Szerző

Kiadó: Black & White Könyvkereskedés Kft.
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 187 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9622-03-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sajnos lassacskán elfelejtjük nagyanyáink bölcs, természetes gyógyeljárásait, mivel a kényelmesebb, vegyi gyógyszerekkel való gyógyító módok terjedtek el. Bizonyított tény, hogy számtalan gyógyszer növényi alapanyagokból készül, csak tetszetős csomagolásban, új néven hozzák forgalomba. A legtöbb baj háziszerekkel megelőzhető, nincs semmilyen mellékhatásuk, s nem lényegtelen, hogy olcsó az elkészítésük. Nagyobb bajnál az orvos megérkezéséig teával és házipatikával lehet a fájdalmat csökkenteni, a közérzetet javítani.
A szerző ismerteti az egyes gyógynövényeket, azok gyógyhatásait, a javasolt elkészítési módokat és a felhasználást. A könyv végén a betegségeket szedi ábécérendbe, úgy, hogy rögtön a gyógyszert is megadja a bajra.

Varró Aladár Béla

Varró Aladár Béla műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Varró Aladár Béla könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv