1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kései találkozás

Szerző

Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás helye: Hévíz
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 233 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-88985-2-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Az Art & Art régiség műkereskedőház tulajdonosa Romváry Elek egy svájci óra pontosságával ébred. Ma reggel is csak szokásból pillant a faliórára:... a falióra ma reggel is hat órát... Tovább

Előszó

Részlet:
"Az Art & Art régiség műkereskedőház tulajdonosa Romváry Elek egy svájci óra pontosságával ébred. Ma reggel is csak szokásból pillant a faliórára:... a falióra ma reggel is hat órát mutat. Ébredés után rituálisan megfőzi a teáját ... eredeti indiai szárított zöld teaszirmokból. Kora reggeli szokása - még teázás előtt - lesétálni lakásából a régiségüzletbe vezető falépcsőn és bevenni a bejárati ajtóra belülről felszerelt postaládából az újságokat. A teázás és az újságolvasás rituáléjára nem is találhatna alkalmasabb és kellemesebb zugot, mint az Eskü útra néző szalonjának kagyló formájú előreugró zárt erkélyét, ahol kényelmesen elfér egy Mária Terézia korabeli rokokó játékasztalka s a XV. századi itáliai Toscanából származó kiemelhető háttámlás összecsukható „Savonarola"-szék, amelynek karfái faragott oroszlánfejben végződnek." Vissza

Fülszöveg

A „Pro Cultura" díjas hévízi szerző hetedik regénye, a „Kései találkozás" vérbő humorú romantikus történet a háború előtti boldog békeévekből. Mint korábbi regényei, a „Kései találkozás" is bővelkedik a történethez kapcsolódó szórakoztatóan megírt irodalmi, történelmi és régészeti ismeretekben.
A szerző hetedik kötete mintegy lezárása a hasonló korban játszódó első öt kötetének, amit megszakított hatodik könyvével, a „Zöldséglé csipetkével" című pajzán komédiájával.
Fájó tudni, hogy a 86 éves író a „Kései találkozás" című regényével „elköszön" a soktízezres olvasóközönségétől.

Vass Géza

Vass Géza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vass Géza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv