1.034.721

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Éjjel-nappal non-stop

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 147 oldal
Sorozatcím: Modern könyvtár
Kötetszám: 364
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 10 cm
ISBN: 963-07-1755-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"...Megfogadtam, hogy nem írok amerikai jegyzeteket, útirajzokat, noteszlapokat és hasonló zöldségeket!...Hisz amióta az eszemet tudom, épp elég amerikai jegyzetet, útirajzot, noteszlapot olvashattam. A jó ég tudja, hány efféle iromány jelent meg: A dollár birodalmában, Az óceán túlsó partján! Mi újat lehet mondani még erről az országról? - morfondírozik magában az író, aztán ellenállhatatlan erővel sodorják magukkal az események, és élményei, elmélkedései, kalandjai nyomán érzékletesen és rendkívül színesen, reálisan bontakozik ki az olvasók előtt az óceánon túli, másik világ, Amerika. A "Kollégák", a "Csillagos jegy", "A vadóc", a "Marókkói narancsok" és sok más művéből már nálunk is jól ismert író jelen művének az a leglényegesebb mondanivalója, hogy az ellentétek feltétlenül megoldhatók, ha a különböző társadalmi rendszerű országok elfogulatlanul, jó szándékkal és megértéssel közelednek egymáshoz.

Vaszilij Akszjonov

Vaszilij Akszjonov műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vaszilij Akszjonov könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv