838.817

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Káma-Szútra

A szerelem tankönyve

Szerző
Fordító

Kiadó: Dunakönyv Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 198 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN: 963-7961-52-6
Megjegyzés: 48 színes illusztrációval.

Fülszöveg

Ez a több mint kétezer éves, de mindmáig elevennek megmaradt munka az első tankönyv a szerelemről, a legősibb és legemberibb érzésről. Tanácsot ad, sorrendet és szabályt állapít meg mindenre, ami csak kitalálható két ember testi és lelki egyesüléséről.
Mindezt tudva, minezt meggondolva kell cselekdenie férfinak és nőnek, "aki alaposan ismeri a szerelem tudományát, és tisztában van saját erejével, valamint kedvesének gyöngédségével, hevével és erejével is.". De nem elég mindent tudni - a kétezer éves mester szerint az őszinte szenvedélynek kell vezetnie az ölelkezők tetteit.
"A szenvedélyes cselekvések, a szerelmi mozdulatok és mozgások, amelyeket a pillanatnyi izgalom szül, nem határozhatók meg: olyan szabálytalanok, mint az álmok. A paripa, ha egyszer elérte a sebesség ötödik fokát, vakon rohanva folytatja iramát, nem is látva az árkokat, mélyedéseket és gerendákat, amelyek esetleg útját állják: így történik ez a szerelmesekkel is az egyesülés hevében; a szenvedély elvakítja... Tovább

Vátszjájana

Vátszjájana műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vátszjájana könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem