808.704

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ébredj velem!

Szerző

Kiadó: Fabyen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 489 oldal
Sorozatcím: Best of Fable
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-9300-20-9

Fülszöveg

A Halkirálynő sorozat ezen történetét Daniel Belloq, alias Mogorva meséli el, ugyani Denisa egy különös baleset következtében amnéziás lett. Daniel igyekszik kideríteni a gázolós-robbantásos baleset körülményeit, és egyéb ügyek megoldása is rá vár. Mindezek megfejtése meleltt azon fáradzok, hogy visszakerüljön Denisa emlékezetébe, utóvégre nászútjuk még véget sem ért.
Denisa előttem nyargal Inflációva. Átfúrjuk magunkat az éjszakán. A többi ló a nyomunkban robog, lábdobogásuk szétszúzza a csendet, madarakat rettent fel, fűcsomókat tépdes ki. Félő, hogy elszalasztjuk a kopaszokat. A motorok felbőgnek, fülrepesztő hangjuk nyomán bukkanunk rájuk. A hatalmas gépek támolyogva lendülnek előre az úttalan úton. Denisa megőrült. Portyavágtára sarkalja Inflációta, akárha versenyre akarna kelni a szélsebes motorokkal. A pompás csődör elnyúlt testtel szágudl, mindegyre rövidül köztük a távolság. A gumiabroncsok keservesen birkóznak a hepehupás tereppel, amelyen kétségkívül a lovak... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem