| Kiadó: | Nehézipari Müszaki Egyetem Vegyipari Automatizálási Főiskolai Kar |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 143 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Kézirat. Megjelent 122 példányban. |
| Általános tudnivalók | 1 |
| A ciklon portalanítási fokának meghatározása | 9 |
| A szürési állandók meghatározása | 25 |
| A fluidizációs sebesség meghatározása | 40 |
| Binér elegyek egyensulyi görbéjének meghatározása | 48 |
| Rektifikálás anyag- és hőmérlegének meghatározása | 62 |
| A komponensátadási tényező meghatározása (Ammónia abszorpicója) | 86 |
| Hő- és komponensátadási tényező meghatározása (Kondícionálás) | 107 |
| Szárítási sebesség meghatározása | 121 |
| A vegyipari müvelettanban használt jelölések és fogalmak | 138 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.