| Kiadó: | Nehézipari Müszaki Egyetem Vegyipari Automatizálási Főiskolai Kar |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kazincbarcika |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 51 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Kézirat. Megjelent: 143 példányban |
| A nedves gáz | 1 |
| A nedves levegő jellemzői | 1 |
| Az összetétel kifejezése | 2 |
| Száraz- és nedves hőmérséklet | 5 |
| Harmatpont | 9 |
| Adiabatikus telítési hőmérséklet | 10 |
| Entalpia | 10 |
| Légállapot diagramok | 13 |
| Kondicionálás | 20 |
| Alapfogalmak | 20 |
| Kritériális egyenletek | 21 |
| A hő- és komponensátadás kritériális egyenletei | 21 |
| Colburn-analógia | 24 |
| Levegő- nem víz rendszerek | 25 |
| Adiabatikus hőmérséklet | 25 |
| Nedves hőmérséklet | 26 |
| A gáz - folyadék közvetlen érintkezése | 32 |
| A müveletek mechanizmusa | 32 |
| A munkavonal | 34 |
| Egyidejű hő- és komponensátadás | 36 |
| Hőátadás | 36 |
| Egyidejű hő- és komponensátadás | 37 |
| Az átadási egység | 39 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.