| Kiadó: | Magánkiadás |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 60 oldal |
| Sorozatcím: | Vegyipari szervezés gyakorlata |
| Kötetszám: | 6 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Kézirat. |
| Bevezetés | 1 |
| Munkaélettani és lélektani alapfogalmak | 3 |
| A kiszerelő munkaszalag története és jellemzése | 6 |
| Munkaélettani problémák csoportositása | 10 |
| A munkaélettan jelentősége | 10 |
| Kényelmes munkakörülmények biztositása | 12 |
| A fiziológiai munkagörbe szerepe | 14 |
| A pihenés biztositása | 18 |
| Aktiv pihenés - munkahelyi testnevelés | 22 |
| Küzedelem a monotónia ellen | 29 |
| Megfelelő hőmérséklet és levegő | 30 |
| Megfelelő világítás | 32 |
| A szindinamikák alkalmazása | 35 |
| A zaj kiküszöbölése | 45 |
| A zene alkalmazása | 50 |
| Néhány szükebb munkalélektani probléma | 52 |
| Irodalom | 59 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.