1.115.883

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Vendéglátó technológia

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 548 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-336-935-7
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval. Változatlan utánnyomás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a
pincér ismereteket tartalmazza.
Értékes ismeretanyagot ad:
- a nyersanyagokról, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek elkészítéséről és a hidegkonyhai tudnivalókról;
- a cukrászati alapműveletekről, az előkészítés, a tésztakészítés, az alaptészták, a kikészített sütemények jellemzőiről, a fagylalt és parfé készítéséről;
- a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatáról, az ételismeret alapfogalmairól, valamint a biztonságos munkavégzés feltételeiről.
Gazdag ábraanyag teszi rendkívül szemléletessé, könnyen elsajá-títhatóvá a tananyagot.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem