kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 99 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-222-396-9 |
| Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 21930. |
| Bevezetés | 5 |
| A vendéglátó tevékenység és alapfogalmai | 7 |
| Az éttermi munka technikai és személyi feltételei | 10 |
| Az étterem és berendezése | 10 |
| Az éttermi felszerelések és eszközök | 14 |
| Az éttermi felszerelések megóvása | 29 |
| A felszolgálókkal szemben támasztott követelmények | 32 |
| Az éttermi felszolgálás előkészítése és szervezése | 36 |
| Előkészületek az étterem nyitása előtt | 36 |
| Az éttermi eszközök és felszerelések előkészítése | 39 |
| Az egyszerű terítés | 41 |
| Előkészületek a vendég fogadására | 50 |
| A felszolgálás általános szabályai | 51 |
| Az italok felszolgálása | 62 |
| Az italok csoportosítása | 62 |
| Az itallap | 66 |
| Az italrendelés felvétele | 68 |
| Az italok hőmérséklete | 69 |
| A sörök felszolgálása | 70 |
| A borok felszolgálása | 72 |
| Az egyéb szeszes italok felszolgálása | 77 |
| Az alkoholmentes üditő italok felszolgálása | 78 |
| Kiegészítő ismeretek az értékesítési munkához | 81 |
| A társas érintkezés általános szabályai | 81 |
| Az utasellátás | 82 |
| Felszolgálás szállodai szobában | 82 |
| Felszolgálás eszpresszóban és cukrászdában | 85 |
| Felszolgálás a bárban | 88 |
| Felhasznált irodalom | 100 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.